Contracte de service si mentenanta IT

Departamentul tau IT, externalizat.

Costuri mai mici

Un administrator de retea costa mult pentru o firma mica. Noi putem avea grija de echipamentele dumneavoastra la o fractiune din costuri.

Avem tot ce ne trebuie

Avem echipamentele si uneltele potrivite. Avem pe stoc piese de schimb. Furnizam servicii pe care va puteti baza mereu fara nicio grija.

Ne gasiti cand aveti nevoie de noi

Timpi de interventie mici. Raspundem la telefon imediat. Majoritatea problemelor se rezolva in 2 ore remote sau la sediul firmei dumneavoastra.

Cine suntem noi?

Fractal Studio este o firma brasoveana specializata in retelistica, servicii de reparatie si mentenanta calculatoare si imprimante, recuperare si transfer de date, solutii antivirus si firewall, web design, instalare servere etc. Suntem certificati Cisco si Microsoft. Suntem distribuitori autorizati Bitdefender, HP, Asus, Canon, etc.
Vezi Servicii

Servicii

Suntem una dintre cele mai vechi firme de service si mentenanta IT din Brasov si garantam servicii prompte la cel mai bun pret.

Recuperare si transfer de date

Fie ca este vorba de date contabile, sau de aplicatii de gestiune a clientilor, fie ca este vorba de firme de proiectare care isi stocheaza datele centralizat, la un moment dat, se simte nevoia ca aceste date sa fie organizate centralizat si sa fie disponibile din orice locatie.

Reparatii laptop

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru reparatii, schimbari de componente, reinstalare sisteme de operare si aplicatii, detectare si stergere virus/spyware.

Reparatii calculatoare

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru reparatii, schimbari de componente, reinstalare sisteme de operare si aplicatii, detectare si stergere virus/spyware.
Imprimanta

Reparatii/mentenanta imprimanta

Noi va putem oferi solutii eficiente atat economic cat si logistic. De la consultanta pana la livrare , instalare si mentenanta puteti apela la noi cand doriti sa achizitionati imprimante, multifunctionale sau chiar consumabile pentru cele deja existente.

Upgrade hardware

In cazul in care sistemul de operare si aplicatiile merg din ce in ce mai greu, noi oferim solutia de upgrade hardware.

Rezolvare probleme retea

Personalul nostru certificat in Cisco si Microsoft abia asteapta sa va ajute in instalarea retelei dumneavoastra in cel mai scurt timp si la cel mai avantajos pret.

Proiectele noastre

Toate tipurile de servicii sub un singur acoperis
0

Clienti Fericiti

0

Laptopuri Reparate

0

Calculatoare Reparate

0

Sisteme de operare instalate

Ce spun clientii nostrii?

Aici sunt cateva recomandari de la clienti cu care am colaborat si care sunt incantati sa impartaseasca opinia lor despre noi.

Ultimele stiri

Lasa calculatorul in seama noastra

Multi dintre clientii nostrii rezidentiali sau bussiness au nevoie de o solutie rapida la o ...

Despre ransomware

Ransomware este un software rau intentionat care blocheaza accesul la datele victimei sau o ameninta ...

5 pasi de urmat pentru a-ti cumpara urmatorul laptop

Fie că dorești să joci jocuri, sa te uiti pe youtube sau să rămâi conectat în ...

Servicii

Reparatie si Mentenanta

Viata fara calculatoare, laptopuri si imprimante este inimaginabila! Daca una dintre acestea s-ar defecta hardware sau software si v-ati intreba cine va rezolva problema, expertii nostri certificati o vor face. De la servicii de reparatii calculator/laptop pana la servicii de reparatie si mentenanta imprimante expertii nostrii se vor ocupa de toate problemele de la instalare de software pana la reparatie placa de baza.

Stabiliti o intalnire

[contact-form-7 id=”459″]